Ett urval av våra ekologiska kaffeblandningar

Våra ekologiska blandningar innehåller alltid ekologiska, handplockade specialbönor som rostats långsamt i vårt mikrorosteri. Så oavsett om du föredrar en ljusare mellanrost eller en kraftig espresso får du alltid ett kaffe med mesta och bästa möjliga smak. Här är ett urval av våra populäraste blandningar.

Ekologiska kaffeblandningar - Brygg mellanrost

BRYGG MELLANROST

Vår bryggblandning innehåller 100% handplockade, ekologiska bönor från Peru med en blommig arom, söta smaktoner och en välbalanserad fyllighet. Kombinerat med en böna från Honduras med en nötaktig och lätt syrlig karaktär får vi ett smakfullt bryggkaffe med en fyllig och frisk ton. 

/KAVEH AZIZIAN – ROSTMÄSTARE

Ekologiska kaffeblandningar - Brygg mellanrost mörkare

BRYGG MELLANROST - mörkare

Vårt mörkrost är ett kraftfull bryggkaffe med rund & fyllig smak. Nötaktig karaktär med tydlig sötma & lång behglig eftersmak. Blandningen innehåller 100% ekologiska arabicabönor från Peru, Honduras och Indonesien.

/KAVEH AZIZIAN – ROSTMÄSTARE

Ekologiska kaffeblandningar - Espresso

espresso

Vår espressoblandning är ett fylligt kaffe med 100% handplockade, ekologiska arabicabönor från Colombia, Mexiko och Indonesien. Kombinationen ger ett kraftfullt kaffe med lång eftersmak och toner av choklad och rostade nötter. 

/KAVEH AZIZIAN – ROSTMÄSTARE

Share this: